Acties & cadeau's

Veel aanbieders van beleggingsproducten bieden een welkomstcadeau aan bij het openen van een rekening en/of het doen van een storting om mee te beleggen.
Als ( startende ) belegger is dit een mooie manier om kennis te maken met beleggen en de desbetreffende aanbieder uit te proberen.
Uiteraard doen deze aanbieders dit niet voor niets, zij willen hiermee nieuwe klanten werven en hopen erop dat u in het vervolg meer gaat beleggen.
Het is echter zo dat in de meeste gevallen het niet nodig is om een grote inleg te doen om in aanmerking te komen voor de bonus en/of dit lang aan te houden, op deze manier is het heel lucratief om aan deze acties mee te doen en je tegelijkertijd de desbetreffende aanbieder kunt uitproberen.
De informatie hier wordt regelmatig geüpdatet, dus houdt deze pagina in de gaten!

Hieronder staan aanbieders die op dit moment een actie hebben lopen:

 

 

ABN Amro:

Bij ABN Amro is de actie gestart: '' Kickstart uw doel '' waarmee je een bonus van €40 kunt krijgen als je als nieuwe klant een Begeleid Beleggen rekening opent binnen de actieperiode.
Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je met een periodieke inleg minimaal  €100 per maand inleggen, voor 3 maanden lang en het totaalbedrag minimaal 1 maand laten staan en je ontvangt €40 op je gekoppelde bankrekening.
De actie loopt van 6 juli 2020 tot 30 september 2020.


BUX 0:

BUX 0 is een app op je smartphone waarmee je in een divers aantal aandelen handelen, zonder transactiekosten en aanhouden zonder bewaarloon, geen kosten dus!
Let wel op dat ze de voorwaarden ten alle tijden kunnen wijzigen en ze ook al hebben aangegeven in de toekomst de tarieven te wijzigen, waaronder wellicht een bewaarloon als je niet genoeg ( betaalde ) orders plaatst.
Uiteraard kun je dan de rekening opzeggen.
Bij het openen van een rekening en het doen van een storting krijg je een aandeel t.w.v. maximaal €200, gebruik hiervoor onderstaande link.

 

Trading212:

Net als bij BUX0 is het mogelijk om zonder transactiekosten en bewaarloon te handelen op Trading212, er zijn tot zo ver geen plannen om dit te wijzigen.
Let wel op de beperkingen hiervan, die je o.a. hier kunt vinden onder 14.3
Bij het openen en activeren van een rekening en na een eerste storting krijg je binnen 1 handelsdag een gratis aandeel tot een waarde van €100, gebruik hiervoor onderstaande link.


Semmie:

Semmie is een aanbieder van beleggen die het voor iedereen makkelijk wil maken om te starten met beleggen.
Zo maak je een eigen persoonlijk plan om te beleggen en wordt uiteindelijk alles voor jou geregeld.
Als je nu start met beleggen bij Semmie en het 3 maanden uitprobeert, kun je €15 cadeau krijgen bij een minimale inleg van €50.
Om gebruik te maken van deze actie heb je een speciale link / vrienden link nodig van een bestaande gebruiker, klik onderstaande aanmeldknop voor de link van mij.


ASN bank:

Bij ASN bank kun je beleggen in een of meerdere duurzame fondsen van ASN zelf.
Stap je voor 1 augustus 2020 in een van de fondsen van ASN? Dan ontvang je €20 cadeau!
Beleggen bij ASN kan al vanaf €20, dus je hebt al snel je inleg verdubbelt met deze actie!


Robeco:

Bij Robeco hebben ze al ruim 90 jaar ervaring met beleggen en staat klantenservice hoog in het vaandel.
Ga je nu starten met beleggen bij Robeco ontvang je €25 startgeld bij een inleg van minimaal €50, de inleg moet voor minimaal 3 maanden belegt blijven.

 

 

Sommige van de bovenstaande links bevat een referral, waarvoor indien anders via deze link zich aanmeld ikzelf ook een gratis aandeel/vergoeding krijg.
Ik gebruik deze omdat het niet mogelijk is om de desbetreffende gratis aandelen/bonussen te verkrijgen zonder referral / doorverwijzingslink / (vrienden)code.

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Niek
22 dagen geleden

Wellicht een interessante actie?
https://www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/kickstart-uw-doel.html

~ Voordelig beleggen
13 dagen geleden

Die is zeker interessant! Hij is inmiddels toegevoegd.

Maak een Gratis Website met JouwWeb