Acties & cadeau's

Veel aanbieders van beleggingsproducten bieden een welkomstcadeau aan bij het openen van een rekening en/of het doen van een storting om mee te beleggen.
Als ( startende ) belegger is dit een mooie manier om kennis te maken met beleggen en de desbetreffende aanbieder uit te proberen.
Uiteraard doen deze aanbieders dit niet voor niets, zij willen hiermee nieuwe klanten werven en hopen erop dat u in het vervolg meer gaat beleggen.
Het is echter zo dat in de meeste gevallen het niet nodig is om een grote inleg te doen om in aanmerking te komen voor de bonus en/of dit lang aan te houden, op deze manier is het heel lucratief om aan deze acties mee te doen en je tegelijkertijd de desbetreffende aanbieder kunt uitproberen.
De informatie hier wordt regelmatig geüpdatet, dus houdt deze pagina in de gaten!

Hieronder staan aanbieders die op dit moment een actie hebben lopen:

 

 

ABN Amro:

Bij ABN Amro is de actie gestart: '' Bonus periodiek beleggen '' waarmee je een bonus van €50 kunt krijgen als je als nieuwe klant een Begeleid Beleggen rekening opent binnen de actieperiode.
Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je met een periodieke inleg minimaal  €100 per maand inleggen, voor 4 maanden lang en het totaalbedrag minimaal 1 maand laten staan en je ontvangt €50 op je gekoppelde bankrekening.
De actie loopt van 12 oktober 2020 tot 31 december2020.

Centraal Beheer: 

Centraal Beheer is weer gestart met een nieuwe actie waarbij je een bonus van €65 kunt krijgen als je €500 inlegt.
Let op dat deze actie enkel geldig is voor klanten die nog nooit eerder een gemaks- of fondsbeleggen rekening hebben geopend!
Mijn advies zou zijn om te kiezen voor een fondsbeleggen rekening en dan de inleg te spreiden tussen het wereldwijdaandelenfonds en het staatsobligatiefonds, omdat deze fondsen de laagste kosten kennen en de beste samenstelling.
De actie is geldig vanaf 19 oktober 2020 tot en met 29 januari 2021, maar de rekening moet wel geopend zijn uiterlijk 22 januari.
Op 29 januari moet de aankoopopdracht van minimaal €500 betaald zijn.
De inleg moet minimaal 4 maanden blijven staan en de bonus ontvang je ook nadat minimaal de inleg 4 maanden is belegd in een of meerdere fondsen van Centraal Beheer.

Zie onderstaande link voor de volledige voorwaarden


BUX 0:

BUX 0 is een app op je smartphone waarmee je in een divers aantal aandelen handelen, en er altijd een mogelijkheid zal zijn om zonder transactiekosten te kunnen handelen, geen kosten dus!
Bij het openen van een rekening en het doen van een storting krijg je een aandeel t.w.v. maximaal €200, gebruik hiervoor onderstaande link.

 

Trading 212 Invest:

Net als bij BUX0 is het mogelijk om zonder transactiekosten en bewaarloon te handelen op Trading212, zie hier voor meer informatie over Trading 212 Invest.
Bij het openen en activeren van een rekening en na een eerste storting krijg je binnen 1 handelsdag een gratis aandeel tot een waarde van €100, gebruik hiervoor onderstaande link.


Semmie:

Semmie is een aanbieder van beleggen die het voor iedereen makkelijk wil maken om te starten met beleggen.
Zo maak je een eigen persoonlijk plan om te beleggen en wordt uiteindelijk alles voor jou geregeld.
Als je nu start met beleggen bij Semmie en het 3 maanden uitprobeert, kun je €15 cadeau krijgen bij een minimale inleg van €50.
Om gebruik te maken van deze actie heb je een speciale link / vrienden link nodig van een bestaande gebruiker, klik onderstaande aanmeldknop voor de link van mij.


Robeco:

Bij Robeco hebben ze al ruim 90 jaar ervaring met beleggen en staat klantenservice hoog in het vaandel.
Ga je nu starten met beleggen bij Robeco ontvang je €25 startgeld bij een inleg van minimaal €50, de inleg moet voor minimaal 3 maanden belegt blijven.

 

Niet gerelateerd aan beleggen, mogelijk wel interessant:

 

Crypto.com:

Crypto.com maakt het makkelijk via hun app om te investeren in cryptocurrencies en vraagt geen commissie voor het aan en verkopen hiervan.
Daarnaast bieden zij leuke voordelen, zoals een gratis Spotify of Netflix abonnement en een Visa Debit kaart waarbij je voor vrijwel elke aankoop cashback kunt ontvangen.
De voorwaarde voor het verkrijgen van deze voordelen is het aankopen en zogenaamd '' staken '' van hun eigen crypto token genaamd '' CRO ''
Zie hier voor meer informatie over de voordelen en vereisten hiervan.


Bij het aanmelden kun je een zogeheten Refferal Code invullen, als je die van mij invult: av4x5f5x4w ontvangen we allebei $25 bonus mits je minimaal 2500 CRO staked.
2500 CRO staat op moment van schrijven ongeveer aan €125, na 6 maanden kun je het weer unstaken mocht je dat willen en de opbrengst verkopen en eventueel weer terugboeken naar je bankrekening.
Let op dat de waarde van CRO en cryptocurrencies enorm kan fluctueren en je ( een deel van je inleg ) kan verliezen.
Ik raad het ook ten strengste aan zelf goed onderzoek te doen naar het crypto.com platform en de CRO cryptomunten/tokens zelf.

Eventueel kun je je ook nog aanmelden bij de exchange van Crypto.com, dit is het grotere, meer uitgebreide handelsplatform van Crypto.com en daarnaast ook te gebruiken in een webbrowser/desktop.
Als je bij het aanmelden deze link gebruikt of bij het aanmelden de verwijzingscode av4x5f5x4w ontvangen we allebei $50 als je minimaal 5000 CRO staked.
5000 CRO staat op moment van schrijven ongeveer gelijk aan €300 en moet ook 6 maanden vast blijven staan, waarna je het dan weer kunt unstaken en eventueel kunt verkopen er terugboeken naar je bankrekening.

 

 

Sommige van de bovenstaande links bevat een referral, waarvoor indien anders via deze link zich aanmeld ikzelf ook een gratis aandeel/vergoeding krijg.
Ik gebruik deze omdat het niet mogelijk is om de desbetreffende gratis aandelen/bonussen te verkrijgen zonder referral / doorverwijzingslink / (vrienden)code.

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Niek
een jaar geleden

Wellicht een interessante actie?
https://www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/kickstart-uw-doel.html

~ Voordelig beleggen
11 maanden geleden

Die is zeker interessant! Hij is inmiddels toegevoegd.